ENTES

ENTES

ENTES este un brand de tehnologie european de vârf
care ofera soluții din 1980 privind eficiența energetica
și calitatea energiei Wherever Energy Is.
ENTES dezvolta soluții unice de 40 de ani, care este rezultatul
puterii sale în domeniul cercetarii și dezvoltarii.
ENTES este un brand de tehnologie european de vârf care ofera soluții Wherever Energy Is.

Despre Entes

ENTES dezvolta soluții unicate de management al energiei pentru energie eficienta, de înalta calitate și sustenabila. ENTES produce produse software și hardware în instalațiile de ultima generație, le comercializeaza în peste 110 țări, precum și ofera servicii post-vânzare.
Soluțiile oferite de ENTES acopera un proces extins de la analiza energiei pâna la protejarea și inspectarea utilajelor.
Instalațiile industriale, cladirile comerciale, precum și instituțiile și fabricile legate de energie, cu alte cuvinte, fiecare instalație în care se folosește energia, se numara printre utilizatorii principali ai soluțiilor oferite de catre ENTES.
Calitatea oferita de produsele hardware ENTES în domeniile calității energiei și a energiei, masurarea energiei, corectarea factorului de putere, protecșie și control sunt alimentate de
certificari globale precum CE, KEMA, CSA-US, UL și GOST-R.

ENTES are experiența pe piețele de peste mari din peste 110 țări și este o marca recunoscuta la nivel mondial în industrie, cu sedii în Germania, Grecia și India.
Datorita tehnologiilor cloud pe care le-a dezvoltat, ENTES a inițiat noi concepte în tehnologie, cum ar fi IoT și Industry 4.0.
Soluția Enermedic de la ENTES este unul dintre cele mai bune exemple pentru serviciile cloud.

ENTES ofera soluții unicate de management al energiei pentru o experiență de management
energetic eficienta, de înalta calitate și sustenabila
la nivelul instalațiilor.

Hardware-urile ENTES

pot conectate direct la serverele ENTES.NET din cloud

Capacitățile de proiectare UX și UI și investițiile în aceste domenii fac în așa fel încât ENTES sa fie complet diferit de
concurenții sai.

ENTES a înregistrat rezultatele acestor studii cu premii internaționale.

RGP produs de ENTES,

care este urmatoarea generație de relee de control al puterii reactive cu sloganul „noua față a corecției factorului de putere”, a facut o impresie puternica pe piață.
În plus, a obținut al doilea premiu pentru cel mai bun design la Târgul ELECRAMA din INDIA, demonstrând înca o dataca ENTES are un puternic simț al designului.

În RGP, ENTES a folosit

pentru prima oara „fețe ale ecranului” - un nou pas în comunicarea om-mașina într-un releu reactiv, declanșând o schimbare perturbatoare a dinamicii sectorului.
Pentru mai multe informații despre ENTES, va rugam sa vizitați www.entes.eu

arrow-right